To správne miesto pre Vašu firemnú akciu v Žiline

GalileoVeľa majiteľov firiem z rôznych oblastí sa pri organizácii firemných akcií spolieha na externú spoločnosť, ktorá pre nich organizáciu akcie zabezpečí all-inclusive. No sú aj takí, ktorí si organizáciu firemnej akcie radšej ponechávajú vo svojej réžii. Jednak kvôli finančným nákladom, ale aj kvôli tomu, aby mali priebeh firemnej akcie od jej prípravy až po úspešné ukončenie pod kontrolou.

Najzložitejšiu situáciu majú majitelia firiem, ktorých spoločnosť sídli v dedine, ktorá je vzdialená aj niekoľko desiatok kilometrov od mesta, respektíve zariadenia, kde je možnosť plánovanú firemnú akciu usporiadať. V tomto prípade sú organizátori nútení zabezpečiť účastníkom aj ubytovanie. Nie každý hotel Vám ponúkne okrem lacného ubytovania aj miestnosť, kde by ste svoju firemnú akciu alebo kongres mohli usporiadať.

V mestách, ako napríklad Žilina, máte hneď niekoľko možností, kde svoju firemnú akciu usporiadať. Obľúbený kongresový hotel s lacným ubytovaním, ktorý má k dispozícii vhodné miestnosti na Vašu firemnú akciu môžete nájsť aj TU. Okrem širokej ponuky rôznych klimatizovaných miestností má k dispozícii aj jednu zasadaciu sálu. Pre účastníkov firemnej akcie sú pripravené vkusne zariadené izby poskytujúce vysoký ubytovací štandard vrátane LCD televízorov a vysokorýchlostného internetu zadarmo.

Svoju firemnú akciu je ideálne situovať do prostredia, kde majú účastníci možnosť si po pracovnej časti zrelaxovať, prípadne sa niekde poprechádzať. Ženy obľubujú nákupy, muži si zase radi zájdu zacvičiť do fitness centra, prípadne na masáž. V prípade, že akciu organizujete v meste, tak tam je možností na relax oveľa viac ako niekde na dedine. Ak sa predsa len rozhodnete, že svoju firemnú akciu zorganizujete v horskom hoteli, tak je dobre dámy z Vašej firmy upozorniť, že elegantné lodičky a kostýmčeky majú nechať radšej doma.

You must be logged in to post a comment Login